poza1
Limba romana English language

producator articole tehnice din cauciuc, poliuretan si mase plastice

ACASA DESPRE NOI PRODUSE SERVICII TEHNOLOGII NOUTATI CONTACT
Catalog
Racordex

Compania Racordex

Înfiinţată în anul 1991, S.C. RACORDEX S.R.L. a funcţionat până în prezent fără întrerupere, impunându-se pe piaţa internă şi externă prin calitatea produselor executate în concordanţă cu cerinţele pieţei, răspunzând cerinţelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, preţul scăzut, termenele de livrare, operativitatea, etc.

RACORDEX are implementat Sistemul de Management Integrat:


poza4

RACORDEX îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei de garnituri din cauciuc - prin presare si injecţie, a articolelor din poliuretan - prin turnare şi a articolelor din mase plastice - prin injecţie, având la bază următoarele tehnologii:

poza4

Activitatea se desfăşoară într-o hală nouă dotată cu utilaje şi echipamente specifice proceselor tehnologice de prelucrare a cauciucului - prin presare si injecţie, a articolelor din poliuretan - prin turnare şi a articolelor din mase plastice - prin injecţie, activitatea desfăşurându-se în condiţii optime de exploatare care să asigure reproductibilitatea rezultatelor la nivelul superior de calitate impus de beneficiari prin standardele în vigoare cerute.

Baza de materii prime este asigurată atât de pe piaţa internă cât şi din import, cu caracteristici garantate la nivelul impus de tehnologiile de prelucrare şi de calitatea superioară a produselor finite realizate.

Întreaga activitate este asigurată de personal cu pregătire corespunzătoare activităţilor de execuţie de bază şi de personal cu specializare înaltă în chimia şi tehnologia cauciucului, a elastomerilor poliuretanici şi a maselor plastice, şi în alte domenii care contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei.

poza5

Printre beneficiarii constanţi ai firmei S.C. RACORDEX S.R.L. se numără:

©2009-2015 Racordex SRL. Toate drepturile rezervate. design by Class Media