poza1
Limba romana English language

producator articole tehnice din cauciuc, poliuretan si mase plastice

ACASA DESPRE NOI PRODUSE SERVICII TEHNOLOGII NOUTATI CONTACT
Catalog
Racordex

Produsele Racordex

RACORDEX isi desfasoara activitatea in domeniul productiei de articole din cauciuc, poliuretan si mase plastice, avand la baza urmatoarele tehnologii de fabricatie:

Calitatea produselor este verificata in cadrul unui laborator propriu dotat cu aparatura speciala specifica pentru determinarea caracteristicilor fizico-mecanice ale produselor obtinute.

Ponderea cea mai mare in productia de articole tehnice din cauciuc, poliuretan si mase plastice o au reperele pentru industria petroliera, miniera si a constructiilor de masini.

La acestea se adauga garnituri de diferite repere, intr-o gama foarte larga, pentru industria lemnului, industria textila, industria metalurgica şi chimica, productia cimentului, industria siderurgica, etc.

Preocupaţi de asimilarea de produse noi pentru satisfacerea cerintelor clientilor de pe piata interna si externa, specialistii unitatii au introdus in fabricatie diferite repere pe baza de elastomeri poliuretanici, polipropilena si poliamida, cauciuc acrilo - butadienic, nitrilic (NBR, HNBR), VITON, NEOPREN, EPDM, materiale de o inalta clasa calitativa, cu caracteristici fizico-mecanice ridicate (rezistenta la abraziune, rezistenta la tractiune, rezistenta la aderenta, rezistenta la rupere, rezistenta  la alungire), care au o stabilitate chimica  in diverse medii de lucru.©2009-2015 Racordex SRL. Toate drepturile rezervate. design by Class Media