Despre noi

RACORDEX îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei de garnituri din cauciuc, prin presare și injecţie; a articolelor din poliuretan prin turnare şi a articolelor din mase plastice prin injecţie, având la bază următoarele tehnologii:

Garnituri din cauciuc cu inserție de metal

Articole cauciuc

Tehnologia de prelucrare a cauciucului brut şi obţinerea articolelor tehnice din cauciu.

 

producem la comanda garnituri crculare din cauciuc cu diferite insertii, Romania, Europa

Elastomeri poliuretanici

Tehnologia de obţinere prin turnare a pieselor şi semifabricatelor din elastomeri poliuretanici.

Mase plastice

Tehnologia de prelucrare a maselor plastice prin injectie. Utilaje de ultimă generație.

Activitatea se desfăşoară într-o hală nouă dotată cu utilaje şi echipamente specifice proceselor tehnologice de prelucrare a cauciucului – prin presare si injecţie, a articolelor din poliuretan – prin turnare şi a articolelor din mase plastice – prin injecţie, activitatea desfăşurându-se în condiţii optime de exploatare care să asigure reproductibilitatea rezultatelor la nivelul superior de calitate impus de beneficiari prin standardele în vigoare cerute.

Baza de materii prime este asigurată atât de pe piaţa internă cât şi din import, cu caracteristici garantate la nivelul impus de tehnologiile de prelucrare şi de calitatea superioară a produselor finite realizate.

Întreaga activitate este asigurată de personal cu pregătire corespunzătoare activităţilor de execuţie de bază şi de personal cu specializare înaltă în chimia şi tehnologia cauciucului, a elastomerilor poliuretanici şi a maselor plastice, şi în alte domenii care contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei.

1991

Anul inființării companiei SC RACORDEX S.R.L. 

Cu eforturi financiare și multă incredere, după o perioada destul de dificilă dinaintea anilor 90 am pornit la un drum necunoscut, la acea vreme.

2001

Primi 10 ani s-au dovedit a fi grei, dar și plini de realizări și succese, reușind să strângem un potofoliu de clienți care au avut și încă au încredere în noi și în produsele noastre, astfel că in acești ani am reușit să achizitionăm multiple echipamente noi pentru a realiza cât mai multe articole din cauciuc calitative și competitive, pentru o piață într-o continuă creștere și cu o concurență acerbă. 

2009

Din necesitatea  de a comercializa produsele noastre  din cauciuc către țările membre ale uniunii europene,  am început implementarea certificărilor standardelor ISO necesare.

2015

Fiind intr-o creștere continuă și o cerere accentuată pentru produsele realizate prin injecție de mase plastice, am dat startul achizițiilor primelor masini de injecție mase plastice. 

2024

SC Racordex SRL a funcţionat până în prezent fără întrerupere, impunându-se pe piaţa internă şi externă prin calitatea produselor executate în concordanţă cu cerinţele pieţei, răspunzând cerinţelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, preţul scăzut, termenele de livrare, operativitatea.